30 Июнь 2018 - Новини    Комментарии отключены

Британські вчені назвали продукти, що викликають рак

Британські вчені назвали продукти, які підвищують ризики розвитку раку в організмі людини.
На думку фахівців з Великобританії, онкологічне захворювання можуть спровокувати перероблене м’ясо, пестициди і штучні харчові добавки.

Зокрема, рак кишечника і шлунка викликає червоне перероблене м’ясо, що містить велику кількість канцерогенів. Вживання 50 грамів такого продукту в день може збільшити ризик виникнення онкології на 18%.

Також негативний вплив на здоров’я людини роблять пестициди, харчові добавки і штучні підсолоджувачі. Доведено, що у тих, хто приймає дані речовини в їжу, ризик виникнення онкології, вище.

Крім цього, причиною виникнення раку є куріння і алкоголь.

Комментарии закрыты.