1 Февраль 2019 - Новини    Комментарии отключены

Дієтологи назвали корисні властивості грибів

Вчені назвали поживні властивості і секрети приготування грибів.

Фахівці з Академії харчування та дієтології в ході дослідження з’ясували, що в грибах високий вміст магнію, калію і цинку. Тому вживання даного продукту допоможе позбутися від аутоімунних порушень, травм, а також поліпшити стан при вовчаку, м’язовому склерозі і ревматоїдному артриті. Про це повідомляє видання Time.

А в білих грибах, за словами дієтологів, міститься калій, при цьому гливи можуть похвалитися високим вмістом клітковини.

Вчені рекомендують їсти гриби з м’ясними салатами, омлетом або смажити на сковороді з додаванням оливкової олії.

Комментарии закрыты.