24 Декабрь 2017 - Новини    Комментарии отключены

Дієтологи радять вживати взимку жирну рибу і квашену капусту

Експерти склали кращу дієту для зимової пори року.
Так, під час холодів дієтологи радять вживати жирні сорти риби, такі як лосось, скумбрія, тунець або сардина. На думку фахівців, вони насичені жирними кислотами омега-3, які позитивно впливають на мозок і серце.

Також вчені радять їсти гарбуз. Цей продукт багатий на вітаміни. А залізо і каротин допоможуть боротися з сезонними захворюваннями.

Крім цього, дієтологи радять включити в раціон квашену капусту, інжир, банани, цитрусові, шоколад і горіхи. Окремо варто згадати грейпфрут, що володіє до того ж жироспалюючими властивостями.

Комментарии закрыты.