31 Октябрь 2017 - Новини    Комментарии отключены

Дієтологи розповіли про користь гострої їжі

Фахівці з Третього військово-медичного університету Китаю в Чунціні заявили про відкриття нового корисного властивості гострої їжі.
Про це йдеться в статті, опублікованій в журналі Hypertension.

Автори дослідження протягом тривалого часу спостерігали за 600 добровольцями, які погодилися включити в свій раціон пекучий перець і інші гострі спеції.

В результаті дієтологи прийшли до висновку, що капсаїцин, що міститься в гострій їжі, підсилює смак солі, через що люди починають їсти менше «білої смерті». В результаті зниження споживання солі у добровольців в середньому на 8,5 міліметрів знизився тиск в кровоносних судинах.

Таким чином, гостра їжа позитивно впливає на стан серця і судин.

Комментарии закрыты.