28 Апрель 2017 - Новини    Комментарии отключены

Страви з субпродуктів корисні для мозку, говорять експерти

Коли людина втомлюється, у неї знижується працездатність. Відновити продуктивність допоможе правильне харчування. Зокрема, фахівці радять вживати страви з субпродуктів. Вони позитивно впливають на мозок. Справа в тому, що субпродукти багаті на корисні сполуки. Наприклад, в таких субпродуктах, як печінка, нирки і серце, міститься холін, який є попередником нейромедіатора ацетилхоліну.

Фахівці рекомендують готувати страви з субпродуктів птиці, пише «RuNews24″. За словами експертів, ці субпродукти корисні не тільки для мозку. Так, в курячій печінці містяться мінерали, що сприяють виведенню шлаків з організму, а в нирках – речовини, що стабілізують кров’яний тиск.

До речі, раніше вчені Університету Единбурга з’ясували: Середземноморська дієта – ключ до збереження обсягів мозку. Люди похилого віку, які намагалися дотримуватися Середземноморської дієти протягом трьох років, допомогли тим самим своєму мозку. Дієта запобігла вікове скорочення обсягів мозку.

Комментарии закрыты.