16 Октябрь 2018 - Новини    Комментарии отключены

Свинина і сало надають користь для здоров’я

Дієтологи назвали корисні властивості свинини і сала. Зокрема, сало допоможе зміцнити судини.
Відзначимо, що для отримання користі, необхідно вживати приблизно 30-50 грамів сала, так як в ньому містяться корисні жирні кислоти. У деяких частинах свині їсти м’ясо, практично позбавлене калорій.

Наприклад, в нарізці або в лопаткової частини міститься всього 150-180 калорій на 100 грамів, тоді як в шиї і реберцях – 350-400 калорій. Свинина також переносить меншу кількість гема – речовини, що переносить кисень, а в надмірних кількостях призводить до канцерогенному ефекту.

За словами дієтолога Марини Макіши, білки, що містяться в свинині, легко засвоюються організмом, тому її часто включають в раціон дитячого харчування. Також пісна свинина рекомендується для людей, які перенесли операцію.

Комментарии закрыты.